Bemanningsföretag på nätet

Det finns ju en hel del bemanningsföretag nu för tiden, det är nästan så att det har blivit det nya sättet att anställa och att vara anställd på. Det och egen företagare. Det finns ju till och med bemanningsläkare. Jag kanske låter lite gammal när jag uttrycker mig så här, men det förvånade mig faktiskt. Själv trivs jag bra som anställd, det passar mig. Och för andra känns det bättre med andra former av anställningar. Det är tur att vi får vara olika. Det som däremot inte förvånar mig är att allt finns på nätet nu för tiden, läkare, banker, rådgivare, coacher – allt du behöver kan du hitta på nätet. Det är att ta utvecklingen framåt. Tänk när man var tvungen att slå upp saker i telefonkatalogen, det var gamla tider det. Och det är det väl ändå ingen som vill tillbaka till?

Doktorer verkar online

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *