Snygg sommardukning till hemsidan

Jag har lovat en kompis att jag ska hjälpa honom att fixa en snygg dukning till en av hans hemsidor. Han ville att vi tillsammans skulle fixa nåt snyggt som han kunde använda, och det ska vi väl kunna få till. Han ville också knäppa lite på mina kitchenaid produkter som han tycker är så snygga. Jag kan ju bara hålla med, jag gillar dem både till utseendet och hur bra de verkligen är! Jag vet inte riktigt vad han skulle med de bilderna till men jag antar att även de är för nån av hans hemsidor. Han gör det verkligen bra som jobbar med alla dessa hemsidor samtidigt och lyckas hålla isär dem och göra dem unika på sina sätt. Själv har jag fullt upp med att hinna med bloggen, eller hinna med är kanske fel ord, det handlar nog mest om att komma ihåg att det ska göras.

Vi ska få till en fin dukning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *